Γενική Συνέλευση και αποτελέσματα εκλογών της 16ης Ιουνίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου Θεσσαλονίκης ευχαριστεί τα μέλη του, τους φίλους του, τους ενεργούς πολίτες που με κέφι, ενθουσιασμό αλλά και καρτερική υπομονή συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της 16ης Ιουνίου.
Η άνευ προηγουμένου κοσμοσυρροή και προσέλευση στις δημοκρατικές διαδικασίες του συλλόγου καταδεικνύει την ανάγκη και την ¨δίψα¨ της τοπικής κοινωνίας να συμμετέχει άμεσα στο σχεδιασμό και την λήψη των αποφάσεων που αφορούν την ίδια, στο χώρο του Πολιτισμού και σηματοδοτεί το πέρασμα του συλλόγου μας σε μια νέα εποχή.
Στην εποχή που η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η ομαδική δουλειά και η συλλογική προσπάθεια θα καταστήσουν τον Πολιτιστικό Σύλλογο – (άλλωστε, το έχει ήδη κατακτήσει) – ζωντανό, δημιουργικό και παραγωγικό οδηγό στις εξελίξεις του κοινωνικού και πολιτισμικού γίγνεσθαι της τοπικής κοινωνίας μας.
Μετά τις εκλογές της 16ης Ιουνίου 2021 για ανάδειξη νέου ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου, ανακοινώνονται τα ονόματα των μελών που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ για την επόμενη διετία:
Αριστοτέλης Κατσουγιαννόπουλος (103 ψήφοι)
Αργυρώ Χατζηαντωνίου (97 ψήφοι)
Άρτεμις Αντωνίου (89 ψήφοι)
Μαρία Ντινοπούλου (89 ψήφοι)
Βαγγέλης Διονυσάτος (88 ψήφοι)
Κατερίνα Παπακωνσταντίνου (88 ψήφοι)
Γιάννης Μπουραντάς (83 ψήφοι)

Αφήστε μια απάντηση