ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ) / ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 1ου ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

αγαπητά μας μέλη – αγαπητοί μας φίλοι,

Ο καθολικός εγκλεισμός λόγω της πανδημίας έχει περιορίσει τις κοινωνικές δραστηριότητες και συναναστροφές μας – τις τόσο πολύτιμες και θεραπευτικές για την ομαλή ψυχική και σωματική μας υγεία και την εν γένει κοινωνική ομαλότητα – και έχει οδηγήσει προσωρινά στην αναστολή των δια ζώσης δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας. Αυτό είναι, δυστυχώς, αναπόφευκτο.

Ωστόσο, το παραπάνω γεγονός δεν είναι αρκετό για να κάμψει την δημιουργική διάθεση των μελών μας και του διοικητικού συμβουλίου, που με αρωγό την τεχνολογία και τις έξυπνες προτάσεις, έχουμε καταφέρει να απαλύνουμε τις αρνητικές επιπτώσεις του εγκλεισμού, δημιουργώντας συνθήκες – έστω και διαδικτυακά – παραγωγής πολιτιστικών δράσεων, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την διεξαγωγή γόνιμου διαλόγου, που σαν κοινή τους συνισταμένη και προϋπόθεση έχουν την ανάγκη για επικοινωνία, για επαφή και βελτίωση του πνευματικού – πολιτιστικού επιπέδου.

Προς ενίσχυση της παραπάνω επιδίωξης και με παραίνεση των μελών μας, την ερχόμενη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (29-1-2021) και ώρα 20.00 μ.μ.

(Α) θα κόψουμε (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ) την ετήσια Χριστουγεννιάτική πίτα μας και αμέσως μετά, (Β) θα πραγματοποιήσουμε, για πρώτη φορά, ανοικτό διοικητικό συμβούλιο με την ενεργό συμμετοχή των μελών και των φίλων μας, ώστε να εδραιωθεί η έννοια και η αίσθηση της συμμετοχικότητας στις δράσεις και την λειτουργία του συλλόγου μας.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ ZOOM:

Join Zoom Meeting https://tu-darmstadt.zoom.us/j/87907068428

Meeting ID: 879 0706 8428

ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ, ΕΙΤΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟ ή ΦΟΡΗΤΟ.

Θα θέλαμε να βρεθούμε με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και για τον λόγο αυτό επισυνάπτουμε αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης με την πλατφόρμα zoom μέσω της οποίας θα γίνει η συνάντηση και παρακαλούμε όσους γνωρίζουν να βοηθήσουν αυτούς που δεν έχουν εμπειρία να συνδεθούν. Οδηγίες-Εγκατάστασης-Zoom

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ.

Προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου με την επωνυμία «Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου Θεσσαλονίκης»

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Ανοικτής Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου με την επωνυμία «Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου Θεσσαλονίκης», Αριστοτέλης Κατσουγιαννόπουλος, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 10 του
ισχύοντος καταστατικού,

Σ υ γ κ α λ ε ί

τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, την Παρασκευή 29 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2021 και ώρα ενάρξεως την 20:00 μ.μ.

Η συνεδρίαση του ΔΣ θα είναι για πρώτη φορά ανοικτή προς όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που καλούνται και ενθαρρύνονται να συμμετέχουν ενεργά σε μια δημοκρατική διεργασία, διατυπώνοντας τις απόψεις τους.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου σε e-radio.

2. Παρουσίαση και πρώτος απολογισμός των ήδη υφιστάμενων και σε εξέλιξη διαδικτυακών δραστηριοτήτων (λέσχη κινηματογράφου και λέσχη ανάγνωσης βιβλίου).

3. Τρόπους οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου και σχεδιασμός πακέτων χορηγών και χορηγιών για το 2021-2022 σε συνάρτηση με τις μελλοντικές δραστηριότητες και δράσεις.

4. Προτάσεις για νέες δραστηριότητες τόσο μέσω διαδικτύου όσο και δια ζώσης. (παρουσίαση προτάσεων των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου σχετικά με τις Δράσεις και την Λειτουργία του).

5. Ανάπτυξη και καλλιέργεια συνεργασιών με όλους τους φορείς και ενεργούς πολίτες του Τριλόφου σε ζητήματα που άπτονται των καταστατικών σκοπών του Πολιτιστικού Συλλόγου.

6.Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2021.

7. Κάθε άλλο θέμα-πρόταση που ήθελε συζητηθεί από τα μέλη του συλλόγου και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τρίλοφος Θεσσαλονίκης, 25-01-2021
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Αριστοτέλης Κατσουγιαννόπουλος

Αφήστε μια απάντηση