Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου

– Το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφασή του και σύμφωνα με το ισχύον Καταστατικό, συγκαλεί εκτάκτως την Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, μεταξύ των ωρών 20.00 μμ και 22.30 μμ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής του σωματείου, για την επόμενη διετία.
– Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του κτιρίου όπου εδρεύει ο Σύλλογος (Κέντρο Νεότητας Τριλόφου – δίπλα στην παιδική χαρά), και θα τηρηθούν αυστηρά και με την μέγιστη τυπικότητα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας.
– Σε περίπτωση αδυναμίας σχηματισμού απαρτίας, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης καλούνται να προσέλθουν εκ νέου, στον ίδιο χώρο και τις ίδιες ώρες, την αμέσως επόμενη εβδομάδα, ήτοι την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021.
-Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1. Οικονομικός απολογισμός 2020 και έγκριση από τη Γενική Συνέλευση της Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής Οικονομικού έτους 2020.
2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.
3. Υποβολή υποψηφιοτήτων, διεξαγωγή ψηφοφορίας, εξαγωγή και ανακοίνωση αποτελεσμάτων.
Τρίλοφος Θεσσαλονίκης, 8-6-2021
Ο Πρόεδρος του ΔΣ Η Γραμματέας του ΔΣ
Αριστοτέλης Κατσουγιαννόπουλος Άρτεμις Αντωνίου

Αφήστε μια απάντηση